Webshop

Wat is er nu makkelijker dan uw producten via internet verkopen. Lionhead heeft veel ervaring in het maken van webshops. Wij maken daarbij gebruik van de modernste technieken zoals het betaalsysteem iDeal.

Het onderhoud van een webshop is belangrijk. U wilt zelf producten kunnen toevoegen (met afbeelding) en uw wilt prijzen kunnen veranderen. Wij zorgen er voor dat u uw webshop eenvoudig kan beheren.

Er zijn veel standaard webshops, maar die kunnen vaak net niet wat u wilt. Of u kunt de layout niet aanpassen naar uw wens of u mist technische mogelijkheden zoals doorkoppelingen of specifieke informatie voor uw product.

Lionhead kan een custom made webshop voor u maken, precies zoals u hem in gedachten heeft.

Een voorbeeld van een webshop gemaakt door Lionhead is www.aqua-diving.nl. U kunt zelf bepalen waar u welke afbeelding wilt hebben en hoe de afbeeldingen er uit zien voor het kiezen van een sub-menu's. U kunt zelf bepalen hoe de menu's worden ingedeeld en waar op de pagina de menu's komen. Verder is er ruimte voor extra's zoals aanmelden voor nieuwsbrieven en Flash banners.

Een ander voorbeeld van een webshop gemaakt door Lionhead is www.depoppenkraam.nl. De vormgeving is dusdanig ontworpen dat deze goed bij de doelgroep aanspreekt.

De uitstraling van een webshop is belangrijk. Een goed vorm gegeven webshop schept vertrouwen in de achterliggende organisatie. Klanten zijn sneller geneigd iets aan te schaffen op een professioneel vorm gegeven website. Door onze jaren lange ervaring weten wij hoe wij een website moeten maken die vertrouwen schept en aanspreekt bij de doelgroep.

De veiligste manier om via internet te betalen is iDeal. De Poppenkraam maakt gebruik van een iDeal module.


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren